News

What's going on


Kiitos Iisveden Metsä ja Tommy Lindström luottamuksesta 1point5 Oy:tä ja BM&M Screensia kohtaan.

Allekirjoitimme eilen toimitussopimuksen BM&M:n CS-vastavirtausseulasta, joka toimitetaan ja asennetaan tulevana kesänä.

BM&M:n testilaboratoriossa sahan omilla sivutuotteilla tehtyjen seulontakokeiden jälkeen päätös syntyi nopeasti.


1point5 Oy:n Suomessa edustama ruotsalainen Ingenjörsfirma G. Hedlund AB toimittaa kesällä 2023  Junnikkala Oy:n tulevalle Oulun sahalaitokselle sivutuotteiden käsittelyjärjestelmän.

2022-08-15

Junnikkala Oy:n tulevalle Oulun sahalaitokselle sivutuotteiden käsittelyjärjestelmän.

Junnikkalan Janne Pyy toteaa: 

Hedlund sitoutuu olemaan mukana luomassa uutta modernimpaa, energiatehokkaampaa ja turvallisempaa kokonaisuutta sivutuotteiden käsittelyyn yhdessä Junnikkalan kanssa. Rakennamme laitosta, jossa sivutuotteita tullaan käsittelemään täysin poikkeavalla tavalla. Hedlund pystyi tarjoamaan ratkaisut tähän.


Kanadalainen seulavalmistaja BM&M ja seulontajätti Rotex ovat solmineet edustussopimuksen 1point5 Oy:n kanssa tuodakseen Suomen markkinoille edistyksellisiä ja nopeita seulontaratkaisuja

2022-06-17

Vuodesta 1968 lähtien BM&M on toimittanut maailmanlaajuisesti yli 5000 seulontaratkaisua, joista yli 2500 metsäteollisuuteen. 1point5 Oy:n myyntijohtaja Klaus Jansson Jr kertoo: Pohjoismaiset sahat ovat kiinnittäneet liian vähän huomiota hakkeen laatuun ja siitä saatavan tuoton maksimoimiseen. BM&M:n seulontaratkaisuissa on uusia tekniikoita, joilla vähennetään hakkeen päätymistä sahanpurun joukkoon. Voimme tarjota useita erilaisia malleja, jotka ovat tehokkaampia ja pienikokoisempia kuin perinteiset seulat.

BM&M:n Euroopan myynti-insinööri Patrick Harf kertoo: BM&M on innoissaan yhteistyöstä 1point5 Oy:n kanssa Suomessa. Olemme varmoja, että tuotteemme auttavat sahoja parantamaan hakkeen laatua ja seulonnan tehoa. Nyt kun BM&M on yhdistynyt Rotex Europen kanssa The Rotex Groupiksi, voimme tarjota varaosia, huoltoa ja laboratoriotestausta toimipisteestämme Englannin Runcornista. Seulamme valmistetaan Euroopassa eurooppalaisten standardien mukaisesti. Olemme ylpeitä 1point5 Oy:n omistautuneista puuasiantuntijoista, joiden yhteistyön avulla saamme erinomaista paikallista tukea Suomessa.1point5 Oy:n edustama Ingenjörsfirma Gösta Hedlund AB toimittaa Pölkky Oy:n Kajaanin projektiin sivutuotekäsittelylaitteet

2022-06-01

Suomessa 1point5 Oy:n edustama ruotsalainen Ingenjörsfirma Gösta Hedlund AB toimittaa syksyllä 2023 Pölkky Oy:n Kajaanin sahalle hakkeen ja purun käsittelylaitteet. Järjestelmän ytimenä ovat Hedlundsin akselittomat ruuvikuljettimet, joiden ansiosta alasaha pysyy puhtaana ja turvallisena. Hedlundsin toimitusjohtaja Lars Lindvall sanoo, että heille on kunnia tulla valituksi Pölkyn uuden maailmanluokan sahan laitetoimittajaksi. - On hienoa saada uusinta teknologiaamme Suomeen. Pölkyn Harri Mourujärven mukaan alasahan toimittajaksi valikoitui Hedlunds, koska heidän toimitusaikansa istui hyvin projektikokonaisuuteen ja koska edistyneestä tekniikasta huolimatta Hedlundsin hinta oli kilpailukykyinen.


1point 5 Oy toivottaa ympäristöteknologian opiskelija Alexandra Krimerin tervetulleeksi kesäharjoitteluun

2022-05-23

1point5 Oy toivottaa tervetulleeksi ympäristöteknologian opiskelija Alexandra Krimerin johtamaan kesäharjoittelijana "Project Zero" -projektiamme.

Alexandra kertoo: "Olen toisen vuoden ympäristöteknologian opiskelija XAMK:ssa. Minulla on kauppatieteen tutkinto ja 5 vuoden kansainvälinen työkokemus, mutta haluni tehdä planeetastamme puhtaamman sai minut jatkamaan opiskelua.

Olen hyvin kiinnostunut metsäsektorista ja ratkaisuista, jotka tukevat hiilineutraaliuden saavuttamista ja ilmastonmuutoksen hillitsemistä.

Ihmisenä olen avarakatseinen, ulospäin suuntautunut ja positiivinen. Olen tuloshakuinen ja etsin jatkuvasti mahdollisuuksia kehittyä. Kollegani sanovat, että minulla on inspiroiva ja tehokas työasenne. Vapaa-ajallani laulan kuorossa, nautin ruoanlaitosta ja perheeni kanssa oleskelusta.

Olen innoissani päästessäni osaksi tätä projektia, utelias oppimaan lisää ja työskentelemään yhdessä Gavinin ja Klausin kaltaisten ammattilaisten kanssa!"

Tervetuloa Alexandra! 


1point5 Oy:n edustama DryTech toimittaa ensimmäiset kuivaamo-ohjaukset Suomeen

2022-05-17

1point5 Oy:n edustama ruotsalainen DryTech AB toimittaa kesällä 2022 Suomeen ohjausjärjestelmän ja puhallinyksiköt Orasko Timberille kuuteen kamarikuivaamoon. Vaikka kauppa on pieni, pitää 1point5 Oy:n myyntijohtaja Klaus Jansson Jr. sitä merkittävänä päänavauksena sekä 1point5:lle että DryTechille. 


Timbeter solmi yhteistyösopimuksen 1point5 Oy:n kanssa

Timbeter aloitti yhteistyön puuteollisuuden ammattilaisten, 1point5 Oy:n kanssa Timbeterin digitaalisten ratkaisujen myynnistä ja jakelusta Suomessa. 1point5 Oy:llä on laaja kansainvälinen kokemus saha- ja puunjalostustoiminnasta sekä yritysten auttamisesta päivittäisten ongelmien ratkaisemisessa ja toiminnan tehokkuuden optimoinnissa.

1point5 Oy:n toimitusjohtaja Gavin Cruickshank totesi: "Koska puuteollisuus kehittyy todella nopeasti, innovaatiot ja digitalisaatio ovat äärimmäisen tärkeitä tekijöitä kilpailussa menestymisen kannalta. 1point5 Oy solmi yhteistyösopimuksen Timbeterin kanssa, jotta voisimme tukea asiakkaitamme digitaalisessa muutosprosessissa, tehostaa heidän toimintojaan, tuottaa tarkkaa tietoa ja säästää kustannuksia."

Timbeterin toimitusjohtaja Anna-Greta Tsahkna sanoi: "Näemme alan huippuammattilaisten kanssa työskentelyssä huomattavia synergiaetuja etenkin nyt, kun ala kehittyy nopeasti. Puuteollisuuden nopealla kasvulla on merkittävä vaikutus Pariisin ilmastosopimuksen kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa"

Timbeter on metsäteknologiayritys, joka on erikoistunut tukkien mittaamiseen esim. kenttäolosuhteissa ja tiedonhallintaan tekoälyn ja koneoppimisen avulla. Mobiilisovellus on saatavilla 16 eri kielellä, nyt myös suomeksi.

1point5 Oy on suomalainen puuteollisuusyritys, joka tarjoaa metsäteollisuuden konsultointia, sahateollisuuden koneita ja laitteita sekä asiantuntevaa projektinjohtoa Suomessa ja ympäri maailmaa.

https://timbeter.com/ 


Osallistumme Wood From Finland -konferenssiin 28.4.2022

Odotamme innolla vanhojen ystävien tapaamisia, jutellaan sahoista ja puusta! 
Jos et löydä meitä ja haluat jutella, soita Gavinille numeroon 050 3734210. Nähdään siellä!


Sahateollisuuspäivillä 10.-11.11.2021

Olemme näytteilleasettaja Sahateollisuuspäivillä 10.-11.11.2021 Hämeenlinnan Aulangolla. Varaa paikkasi työpajaamme ja tule kuuntelemaan mitä kaikkea 1point5 voi tarjota sinulle.

Tervetuloa!


1point5 Oy puumies-lehdessä


Uudistaa tietojärjestelmät

2021-04-30


Tiistaina 4.5 klo. 8.00-13.00 1point5 Oy uudistaa tietojärjestelmät. On mahdollista, että sähköpostimme, kotisivut ja muut digitaaliset palvelut eivät toimi uudistuksen aikana. Jos emme vastaa sähköpostiviesteihisi iltapäivällä, ota meihin uudelleen yhteyttä tai soita Gavin +358 50 3734210 / Klaus +358 40 500 2299. Tulemme takaisin vahvempina ja parempina.


1point5 Oy vahvistaa tiimiä

2021-04-06


1point5 Oy toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Klaus Jansson Jr: n tiimiin. Klaus on kokenut sahakoneiden asiantuntija. Hänen tekninen tietämyksensä ja ymmärryksensä on vakuuttavaa; hän osaa tehdä monimutkaisimmistakin uusista ideoista ja prosesseista ymmärrettäviä kaikille. Myyntiammattilaisena hänellä on monia erinomaisia ominaisuuksia. Hän on luonteva esiintyjä, sujuvasanainen useilla kielillä, kulttuurisesti kokenut, osaava, hyvin verkostoitunut, karismaattinen, avoin ja ahkera, rehellinen ja hänellä on vankka kielitaito. Nämä eivät ole harvinaisia ominaisuuksia myyntiammattilaisten keskuudessa, mutta mikä tekee Klausista ainutlaatuisen, on hänen persoonallisuutensa ja maanläheinen kykynsä osoittaa empatiaa sekä hänen huumorintajunsa ja johtamistaitonsa, joiden ansiosta "asiat pannaan tapahtumaan". Klaus jatkaa neljännessä sukupolvessa työskentelyä sahakoneiden parissa; tämä näkyy hänen kyvyssään innovoida ja tarjota paras ratkaisu jokaiselle asiakkaalle.

klaus@1point5.fi 

040 500 2299

Tervetuloa Klaus! Nyt pistetään tuulemaan!  

LinkedIn