News

What's going on

1point5 Oy:n edustama DryTech toimittaa ensimmäiset kuivaamo-ohjaukset Suomeen

2022-05-17

Suomessa 1point5 Oy:n edustama ruotsalainen DryTech AB toimittaa kesällä 2022 ohjausjärjestelmän ja puhallinyksiköt Orasko Timberille toimitettaviin kuuteen kamarikuivaamoon. Vaikka kauppa on pieni, pitää 1point5 Oy:n myyntijohtaja Klaus Jansson Jr. sitä merkittävänä päänavauksena niin 1point5:lle että DryTechille. "Kuivaamomarkkinoilla on tarvetta myös pienelle ja nopealiikkeiselle toimittajalle, joka pystyy palvelemaan asiakkaita monipuolisesti." 


Timbeter solmi yhteistyösopimuksen 1point5 Oy:n kanssa

Timbeter aloitti yhteistyön puuteollisuuden ammattilaisten, 1point5 Oy:n kanssa Timbeterin digitaalisten ratkaisujen myynnistä ja jakelusta Suomessa. 1point5 Oy:llä on laaja kansainvälinen kokemus saha- ja puunjalostustoiminnasta sekä yritysten auttamisesta päivittäisten ongelmien ratkaisemisessa ja toiminnan tehokkuuden optimoinnissa.

1point5 Oy:n toimitusjohtaja Gavin Cruickshank totesi: "Koska puuteollisuus kehittyy todella nopeasti, innovaatiot ja digitalisaatio ovat äärimmäisen tärkeitä tekijöitä kilpailussa menestymisen kannalta. 1point5 Oy solmi yhteistyösopimuksen Timbeterin kanssa, jotta voisimme tukea asiakkaitamme digitaalisessa muutosprosessissa, tehostaa heidän toimintojaan, tuottaa tarkkaa tietoa ja säästää kustannuksia."

Timbeterin toimitusjohtaja Anna-Greta Tsahkna sanoi: "Näemme alan huippuammattilaisten kanssa työskentelyssä huomattavia synergiaetuja etenkin nyt, kun ala kehittyy nopeasti. Puuteollisuuden nopealla kasvulla on merkittävä vaikutus Pariisin ilmastosopimuksen kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa"

Timbeter on metsäteknologiayritys, joka on erikoistunut tukkien mittaamiseen esim. kenttäolosuhteissa ja tiedonhallintaan tekoälyn ja koneoppimisen avulla. Mobiilisovellus on saatavilla 16 eri kielellä, nyt myös suomeksi.

1point5 Oy on suomalainen puuteollisuusyritys, joka tarjoaa metsäteollisuuden konsultointia, sahateollisuuden koneita ja laitteita sekä asiantuntevaa projektinjohtoa Suomessa ja ympäri maailmaa.

https://timbeter.com/


Osallistumme Wood From Finland -konferenssiin 28.4.2022

Odotamme innolla vanhojen ystävien tapaamisia, jutelleellaan sahoista ja puusta!
Jos et löydä meitä ja haluat jutella, soita Gavinille numeroon 050 3734210. Nähdään siellä!


Sahateollisuuspäivillä 10.-11.11.2021

Olemme näytteilleasettaja Sahateollisuuspäivillä 10.-11.11.2021 Hämeenlinnan Aulangolla. Varaa paikkasi työpajaamme ja tule kuuntelemaan mitä kaikkea 1point5 voi tarjota sinulle.

Tervetuloa!


1point5 Oy puumies-lehdessä


Uudistaa tietojärjestelmät

2021-04-30


Tiistaina 4.5 klo 8.00-13.00 1point5 Oy uudistaa tietojärjestelmät. On mahdollista, että sähköpostimme, kotisivut ja muut digitaaliset palvelut eivät toimi uudistuksen aikana. Jos emme vastaa sähköpostiviesteihisi iltapäivällä, ota meihin uudelleen yhteyttä tai soita Gavin +358 50 3734210 / Klaus +358 40 500 2299. Tulemme takaisin vahvempina ja parempina.


1point5 Oy vahvistaa tiimiä

2021-04-06


1point5 Oy toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Klaus Jansson Jr: n tiimiin. Klaus on kokenut sahakoneiden asiantuntija. Hänen teknisen tietämyksensä ja ymmärryksensä on vakuuttavaa; hän osaa tehdä monimutkaisimmista uusista ideoista ja prosesseista ymmärrettäviä kaikille. Myyntiammattilaisena hänellä on monia erinomaisia ominaisuuksia. Hän on luonteva esiintyjä, sujuvasanainen useilla kielillä, kulttuurisesti kokenut, osaava, hyvin verkostoitunut, karismaattinen, avoin ja ahkera, rehellinen ja hänellä on vankka kielitaito. Nämä eivät ole harvinaisia ominaisuuksia myyntiammattilaisten keskuudessa, mutta mikä tekee Klausista ainutlaatuisen, on hänen persoonallisuutensa, maanläheinen kyky osoittaa empatiaa, hänen huumorintajunsa ja johtamistaidot "pistävät asiat tapahtumaan". Klaus jatkaa neljännessä sukupolvessa työskentelyä sahakoneiden parissa; tämä näkyy hänen kyvyssään innovoida ja tarjota paras ratkaisu jokaiselle asiakkaalle.

klaus@1point5.fi 

040 500 2299

Tervetuloa Klaus! Nyt pistetään tuulemaan!  

LinkedIn