Yritys

About 1point5

Tiedot

THE BEST SMELLING INDUSTRY ON THE PLANET

1point5 Oy tarjoaa puuteollisuuden konsultointia, sahojen- ja jatkojalostuslaitosten laiteratkaisuja sekä projektinjohtopalveluita kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille.

Meillä on pitkä kansainvälinen kokemus teollisuusprojekteista, satojen eri sahojen ja puunjalostuslaitosten kanssa työskentelystä. Olemme osallistuneet lukuisten uusien sahojen suunnitteluun, toimitukseen ja käyntiinajoon sekä ja toteuttaneet modernisointihankkeita.

Voimme toteuttaa puolestasi mm. laitetoimittajien kilpailutuksen ja vertailun, lay-out suunnittelun ja kannattavuustutkimukset. Meiltä saat myös projektinjohtopalveluita kattaen koko projektin esisuunnittelusta käyntiinajoon ja voimme toteuttaa suurien omaisuuserien hallitun myynnin ja toteuttaa yritysostojen tueksi tarvittavat tutkimukset.

Meillä on laaja tietämys puunjalostusteollisuudesta. Ongelmanratkaisukykymme, avoimuus ja huumorintaju auttavat meitä aina löytämään asiakkaillemme kustannustehokkaat ratkaisut heidän teknisiin haasteisiinsa.

Lisäksi tarjoamme myös Autocad-layoutit uusiin tai modernisointiprojekteihin, puunhankinnan hallintaohjelmistoja, CO2-päästölaskelmia sahoille, talouslaskelmia, liiketoimintasuunnittelua ja prosessikehitystä sekä pullonkaulojen poistoa. Voimme tarjota edistyksellisiä ratkaisuja sahan laitteisiin - Sahojen päivitykset ja uudet laitteet kokeneilta ja tunnetuilta toimittajilta. Yhteistyökumppanimme avulla; meiltä saat tukkilajittelut, sahan syötöt, sivutuotteiden käsittelyt, edistyneet hakeseulat, dimensiolajittelut, rimoituskoneet, rimarobotit, tasaamot, höyläämöt, tyhjiölämpökäsittelylaitteet, kuivaamoiden ohjausjärjestelmät ja kuivaamoiden komponentit, alipainenostimet ja-latimet sekä mekaaniset ja sähköasennuspalvelut.